Dupa 7 luni de activitate, IT Smart Distribution a livrat peste 5000 de comenzi catre reteaua de parteneri si a incheiat 7 parteneriate strategice cu furnizori IT. Compania vrea afaceri de 6 mil. euro in 2012.
“Pentru primul an, ne-am stabilit niste obiective clare care sa ne ghideze activitatea de zi cu zi. Suntem extrem de multumiti ca incheiem anul 2012 cu toate obiectivele calitative realizate: o retea nationala de peste 500 de reselleri IT, 7 furnizori si o echipa completa” declara Horia Chitu, director executiv, IT SMART Distribution.

IT Smart Distribution fost infiintata in aprilie 2012. Primele branduri aduse in portofoliu au fost Toshiba, APC, Epson si D-link, au urmat apoi Kyocera si Microsoft, iar in luna noiembrie HP. Compania isi propune sa largeasca portofoliul de furnizori pentru a putea astfel sa isi sustina cat mai corect partenerii de business – atat pe reselleri, cat si pe furnizori.

“In contextul in care intreaga economie si, implicit, piata IT este ‘in expectativa’ iesirii din recesiune, schimbarile si deciziile strategice se realizeaza mai dificil” declara Horia Chitu.

In prezent, IT Smart Distribution are o echipa de 15 angajati. Compania are actionariat romanesc in procent de 100%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri