Endava, furnizor britanic de servicii si solutii IT pentru companii, si-a planificat sa recruteze inca 200 de angajati la sediul din Cluj-Napoca, urmand sa ajunga la 500 de salariati in urmatorii trei ani, dupa ce si-a dublat suprafata de birouri inchiriata pe plan local.
"In ultimul an am crescut foarte mult in Romania, iar in prezent, la Cluj-Napoca, Endava numara mai mult de 300 de angajati fata de 190 la inceputului anului, ceea ce reprezinta o crestere de peste 60% a numarului de angajati. In urmatorii trei ani, vrem sa ajungem la 500 de oameni (...). Planurile de recrutare ale companiei au in vedere ca minimum 20% dintre noii angajati sa fie tineri absolventi, Endava continuand si in 2013 programele de angajare a acestora", a declarat intr-un comunicat Valentin Metzger, directorul Endava Cluj-Napoca.

El a aratat ca pe langa proiectele IT derulate pentru clienti din Marea Britanie, Statele Unite, Germania sau Romania, centrul din Cluj-Napoca furnizeaza si servicii de suport catre toate locatiile grupului Endava, incluzand resurse umane, contabilitate si achizitii.

Vor sa isi consolideze operatiunile din Cluj

Metzger a adaugat ca Endava si-a dublat in acest an suprafata de spatii de birouri inchiriata la Cluj-Napoca, ajungand la un total de peste 2.900 de metri patrati in ambele sedii detinute.

"Pe viitor, intentionam sa ne consolidam operatiunile desfasurate pe plan local intr-un singur sediu, de peste 4.000 de metri patrati. Un lucru este cert, continuam sa crestem, iar in ultima perioada am adus la Cluj clienti mari din domeniul financiar si telecom, fapt care va sustine planurile viitoare de angajare", a mai spus Metzger.

Endava a fost infiintata in anul 2000 si este o companie de servicii IT.

Cu aproape 1.000 de angajati, Endava are opt sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si o cifra de afaceri de 37 de milioane de euro in anul fiscal 2011-2012.

In Romania, Endava are 600 de angajati in birourile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri