Un fotograf pasionat de alpinism si de peisaje montane a realizat o fotografie interactiva la o calitate exceptionala care ilustreaza frumusetile muntilor Himalayeni.
Pentru realizarea fotografiei, David Breashers, in varsta de 57 de ani, a combinat nici mai mult nici mai putin de 477 de poze individuale care prezinta detaliile ghetarului Khumbu de langa Everest, o zona extrem de greu de vazut de catre publicul larg, transmite TheGuardian.co.uk.

Imaginile au fost surprinse in primavara acestui an si ofera detaliile exceptionale intr-o imagine panoramica la o calitate absolut spectaculoasa.

Click aici pentru a vedea fotografia

Scopul fotografului Breashears impreuna cu echipa sa nu a fost insa doar acela de a suprinde o imagine la o calitate atat de buna ci si-au propus totodata sa atraga atentia asupra schimbarilor climaterice care au schimbat regiunea in ultimii ani si cat de mult s-au micsorat ghetarii.

Muntele Everest este cel mai inalt din lume, cu o inaltime de 8.848 metri. Varful a fost atins pentru prima data in anul 1953, de catre alpinistii Edmund Hillary si Tenzing Norgay.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri