O veste a intristat milioane de fani ai jocurilor pe calculator: studiourile americane THQ au demarat procedurile de intrare in faliment, transmite publicatia TechRadar.com.
Anuntul cu privire la intrarea in faliment a fost de mult timp anticipat de specialistii pietei de profil, dupa ce rezultatele companiei au scazut in ultimii ani.

Veniturile companiei au scazut la 665 milioane dolari in 2011, in timp ce pierderile s-au ridicat la 136 milioane de dolari.

Activele THQ vor fi preluate de firma de investitii Clearlake Capital Group, ceea ce include si cele patru studiouri precum si jocurile aflate in dezvoltare.

Mai mult decat atat,THQ urmeaza sa iasa de pe piata NASDAQ, tranzactionarea actiunilor la bursa a fost fiind oprita.

Studiourile THQ au luat nastere in 1989 iar printre cele mai importante titluri lansate se numara seria Red Faction, seria Metro, Warhammer 40.000 sau seria WWE.







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri