Apple nu va lansa niciodata un smartphone ieftin, in ciuda popularitatii acestora pe marile piete din lume, sustin sefii companiei americane.
Intr-un interviu acordat unei publicatii din Asia, Phil Schiller, vicepresedinte al diviziei de marketing in cadrul Apple dezminte informatiile potrivit carora compania ar lucra la dezvoltarea unui iPhone ieftin pentru a intra si pe segmentul telefoanelor accesibile, scrie site-ul de tehnologie TheVerge.com.

“Desi smartphone-urile ieftine sunt extrem de populare pe marile piete (China), lansarea unui astfel de dispozitiv nu face obiectul planurilor Apple in viitor”, a declarat Schiller.

Informatia aparuta initial in presa de peste ocean sustinea ca Apple lucreaza la dezvoltarea unui dispozitiv ieftin, accesibil – special gandit pentru a deservi clientilor care cauta o alternativa la telefoanele iPhone, cunoscute drept avand preturi mai “piperate”.

Reprezentantul companiei din Cupertino nu a dat insa informatii suplimentare despre viitorul smartphone, dar surse din piata sustin ca Apple lucreaza la dezvoltarea urmatorului iPhone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri