Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, aduce in exclusivitate noul smartphone ZTE Grand X In, primul smartphone cu procesor Intel disponibil comercial in Romania.
Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XL+, in valoare de 31 de euro pe luna. Pentru acest abonament, clientii primesc 300 de minute nationale/internationale in Zona 1(Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei), 2.000 de minute in retea, SMS-uri in retea si minute in reteaua Romtelecom, 250 MMS-uri in retea si 2GB trafic de date pentru a naviga cat doresc pe internet.

Terminalul este disponibil si fara conectare, la 999 lei (TVA inclus).

“Smarthphone-urile castiga teren in Romania, iar tot mai multi dintre clienti aleg sa achizitioneze un astfel de produs, atat pentru divertisment, cat si afaceri. ZTE Grand X In este disponibil exclusiv in reteaua noastra de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, sales operations senior manager in cadrul Cosmote Romania.

Telefonul ruleaza pe sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si este dotat cu procesor Intel Atom cu pana la 1,6 Ghz, oferind posibilitatea de navigare rapida pe internet. Terminalul are 1 GB RAM si o camera de 8MP, cu 3264 x 2448 pixeli, dispune de un ecrac tactil de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori si o rezolutie de 540x960 pixeli.

ZTE Grand X In permite viteze de download pana la 21.6 Mbps in HSDPA si de pana la 5.76Mbps in HSUPA.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri