Omul de afaceri Valeriu Nistor, fost CEO al Xerox Austria si Romania, s-a alaturat IBM Romania ca si country sales director, el inlocuindu-l pe Bogdan Balaci, fostul director general al companiei care s-a retras din functie in octombrie anul trecut.
IBM va oferi mai multe informatii despre aceasta schimbare in perioada urmatoare a declarat pentru wall-street.ro, Sofia Zainea, country communications manager al filialei locale a celui mai mare furnizor global de servicii tehnologice.

Din toamna anului trecuta, conducerea IBM Romania a fost asigurata de catre Michael Paier, director general pentru Europa de Sud-Est.

Nistor este fost country general manager al Xerox Austria intre 2004-2006 si al Xerox Romania intre 2001-2003. El si-a inceput cariera la Xerox in 1997, prima functie detinuta fiind cea de director de marketing, ulterior conducand zona de vanzari, iar apoi a devenit director general pentru Romania.

In 2007 a fondat SOAR Management si Investitii, o companie specializata in restructurari si managementul crizei, fiind managing partner al firmei. In prezent, acesta nu mai apare ca fiind actionar al companiei, conform datelor de la Registrul Comertului.

Anul trecut a fost propus ca ambasador al Qatar, insa intr-un final parlamentarii l-au respins motivandu-si decizia ca Nistor nu are experienta diplomatica.

De asemenea, managerul contribuie cu editoriale pe Restograf.ro, un site despre restaurantele bucurestene care este controlat de George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuti head-hunteri din Romania.

Valeriu Nistor este absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti in 1991 si a urmat cursuri de masterat la Academia de Studii Economice din Bucuresti si la Conservatoire National des Arts et Métiers din Paris (1993-1996).

Stirea a aparut initial in Ziarul Financiar.


Sursa foto: Sursa foto: www.fc-d.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri