Se anunta, fara indoiala, (inca) un an punctat de oferte si contraoferte agresive pe piata telecom. Urmare a ofertelor Vodafone prezentate recent, 30 euro discount la telefoane celor ce renunta la Orange si Cosmote, operatorul cu actionariat elen contraataca: noi ofeream discount-uri la portare inca de la finalul lui 2011.
Astfel, din data de 15 noiembrie 2011, Cosmote Romania ofera un discount suplimentar pentru clientii care detin abonamente in alte retele si doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote. Astfel, pe langa beneficiile multiple – „cele mai multe de pe piata” – incluse in planurile tarifare din portofoliu, operatorul pune la dispozitie urmatoarele discount-uri:

- 40 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 1 an
- 30 euro (fara TVA), in cazul contractelor incheiate pe 2 ani

Clientii pot utiliza acest discount suplimentar pentru scaderea pretului telefonului achizitionat cu abonament sau pentru a achizitiona alte produse din magazin.

Pentru clientii care detin cartele preplatite in alte retele si care doresc sa-si porteze numerele catre serviciul cu abonament Cosmote vor fi disponibile preturile din oferta standard pentru activari noi.

De asemenea, incepand de luni, 14 ianuarie, Cosmote Romania ofera o serie de extraoptiuni la abonamentele Cosmote, prin intermediul carora clientii pot beneficia de o reducere suplimentara pentru achizitionarea unui telefon, la activarea sau prelungirea unui contract pe 12 sau 24 de luni, pluseaza operatorul.

Astfel, clientii beneficiaza de un numar sporit de SMS-uri in retea sau apeluri video nationale, cat si de o oferta de pret mai avantajoasa pentru telefoane. Promotia este valabila pana pe 28 februarie, cu posibilitatea de prelungire.

Vodafone a inceput anul agresiv, oferind SIM promotional gratuit, in incercarea de a atrage noi clienti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri