Apple Computer si conglomeratul japonez Softbank, cu activitati in domeniul Internetului si al telecomunicatiilor, dezvolta un model de telefon mobil cu un player iPod incorporat, informeaza Nikkei, citat de Mediafax.

Noul telefon, ce va fi disponibil anul acesta, va putea descarca melodii in formatul digital iTunes, de pe pagina de Internet iTunes Music Store, adauga publicatia japoneza "Nihon Keizai Shimbun".

Analistii apreciaza ca Softbank, care in aprilie anunta ca va prelua divizia japoneza a Vodafone pentru 15,5 miliarde de dolari, va utiliza marca Apple pentru a concura cu liderii pietei locale de telefonie mobila, NTT DoCoMo si KDDI. De asemenea, potrivit speculatiilor existente pe piata, Apple ar putea dezvolta modele proprii de telefoane mobile, legate de o serie de cereri de acordare a unor patente tehnologice, inaintate de companie in ultimii ani.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri