Grupul romanesc iQuest, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii software customizate, numeste in echipa de management a companiei pe Thomas Wittig, in calitate de co-chief executive officer (co-CEO) si pe Thierry Malbrancke, pentru functia de chief financial officer (CFO).

Thomas Wittig detine o experienta de peste 22 de ani in industria de software si servicii IT. Inainte de numirea in cadrul iQuest, Wittig a detinut functii de conducere in cadrul unor companii prestigioase precum Microsoft Corporation sau SAP AG, dupa care a condus companii in crestere, din domeniul infrastructurii, solutiilor de business sau software as a service (SaaS).

Thierry Malbrancke detine o experienta vasta in domenii precum Finante si Supply Chain Management. Malbranke a detinut pozitii de senior executiv in cadrul Nestlé in Franta, Ungaria si Germania timp de 35 de ani, una dintre ele fiind cea de CFO la Nestlé Ungaria.

„Una dintre satisfactiile muncii mele este ca pot participa la crearea de valoare adaugata intr-un mediu atat de dinamic precum iQuest. Data fiind rata de crestere a companiei si planurile pentru a sustine o asemenea dezvoltare, voi asigura o crestere sustenabila, voi monitoriza riscurile asociate si voi infiinta si integra procesele necesare in cadrul culturii organizationale puternice a companiei, mentinand in acelasi timp flexibilitatea si agilitatea iQuest”, a spus Thierry Malbrancke.

Cornelius Brody, fondator si CEO al grupului iQuest precizeaza ca: „In plus fata de cresterea organica a companiei, ne-am asumat o strategie de specializare pe anumite industrii si domenii cheie, precum si extinderea pe alte piete din Europa de Vest si Statele Unite. Extinderea echipei noastre executive va fi un ingredient important pentru a transforma aceasta strategie in realitate”.

Grupul iQuest este o companie independenta de dezvoltare de solutii si servicii software. Infiintata in anul 1998, cu sediul central in Germania, in prezent iQuest numara peste 450 de angajati in 7 sedii din Europa si Statele Unite, echipele de dezvoltare fiind localizate in Germania si Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri