Microsoft a lansat Office 2013, cea mai noua suita de programe destinate editarii de texte, conceperii de prezentari sau de tabele pentru calcule ori stocare de date, mizand de aceasta data pe o integrare mai buna cu serviciile de internet tip cloud-computing sau cu retelele de socializare.
Noua suita de programe este disponibila pentru achizitionare exclusiv online, Microsoft renuntand de aceasta data la clasicul DVD, potrivit TechRadar.com.

Producatorul american de software a optat pe structurarea costurilor in functie de pachet, licentele disponibile fiind destinate atat studentilor sau zonei de afaceri, cat si un pachet care contine toate caracteristicile.

Versiunea Office Professional 2013 vine echipata cu programele Word, Excel, Powerpoint, Onenote, Outlook si Publisher impreuna cu o serie de aplicatii Office pentru Web si are un pret care porneste de la 399 de dolari, dar pentru care utilizatorul beneficiaza si de o capacitate de stocare in cloud prin SkyDrive de 20GB.

Versiunile Home/Student si Home Business ofera un suport limitat la programe si au preturi de 140$, respectiv 220$ pentru versiunile cu licenta.

Deasemenea, Microsoft ofera de aceasta data si posibilitatea de a folosi programele suitei Office 2013.

Ce noutati aduce Office 2013?


Programele Word, Excel, Powerpoint si Outlook au fost modificate in asa fel incat sa fie folosite cu usurinta si pe display-uri cu tehnologie touch.

Mai mult decat atat, suita Office 2013 beneficiaza si de integrarea si suportul aplicatiei Skype, destinata convorbirilor video, o unealta extrem de utila atat studentilor cat si oamenilor de afaceri si ofera posibilitatea utilizatorilor de a insera fotografii direct de pe site-uri specializate - precum Flickr, intr-un document.

O noutate este ca programul Word 2013 poate converti fisierele PDF in format .doc(x).

Mai multe informatii despre suita Office 2013 puteti gasi in video review-ul de mai jos!


Sursa foto: captura techradar.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri