IT Smart Distribution, companie lansata in luna aprilie a anului trecut si specializata in distribuirea de echipamente hardware si solutii software, a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro, realizata in numai 8 luni de la infiintare.
“In 2012, IT Smart Distribution a reusit sa isi indeplineasca toate obiectivele strategice: o retea nationala de reselleri IT, un portofoliu de furnizori de brand , o echipa completa si afaceri de peste 8 milioane de euro” a declarat Horia Chitu, director executiv, IT Smart Distribution.

Din totatul cifrei de afaceri realizate, circa 85% din venituri au fost realizate din produse hardware si 15% din produse software si licente. In lunile mai-decembrie 2012, compania a procesat si a livrat peste 10000 de comenzi.

“Desi obiectivul principal in 2012 nu a fost profitul, am reusit sa trecem pe plus dupa numai 4 luni de activitate. Incepand din acest an, vom avea si obiectiv de profit”, a mai precizat Chitu.

Pentru anul 2013, compania si-a propus adaugarea in portofoliul de furnizori a minim 4 noi branduri strategice. In ceea ce priveste planurile financiare pentru 2013, compania isi propune cresterea cifrei de afaceri la 18 milioane euro.

IT Smart Distribution fost infiintata in aprilie 2012. Compania IT este, in prezent, distribuitor autorizat pentru urmatoarele branduri: APC, Epson, HP, Kyocera si Toshiba copiatoare.

Pe plan local, concurentii IT Smart Distribution sunt Network One Distribution (NOD), Elkotech, Skin Media sau Mobile Distribution.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri