Bogdan Balaci devine CEO Ymens incepand cu 7 februarie, in urma unui contract de management semnat cu compania de cloud.

In perioada urmatoare, Bogdan Balaci va asigura si consolida pozitia companiei ca pe segmentul de solutii cloud pentru IMM-uri. Un alt obiectiv important al mandatului sau va fi dezvoltarea si implementarea strategiei care are in vedere dezvoltarea regionala a companiei Ymens.

„Tehnologia cloud este domeniul IT cu cel mai mare potential de crestere in acest moment, la nivel mondial, nu numai la nivel regional sau local. Ymens are deja un portofoliu solid si urmeaza sa ofere in platforma noi solutii care vor raspunde cererii tot mai mari din partea IMM-urilor.”

Noul CEO crede ca investitiile in tehnologii IT de varf sunt un motor al dezvoltarii economice si au un impact benefic nu numai pentru mediul de afaceri, ci si la nivel macroeconomic. Mai mult, Romania are un potential foarte mare in segmentul IT datorita profesionalismului specialistilor din domeniu.

Bogdan Balaci are o experienta de 23 ani in sectorul IT, peste 6 ani in diferite functii de management, detinand pozitia de Country General Manager in cadrul IBM Romania pana in noiembrie 2012.

Odata cu aceasta numire, Calin Butunoi devine Country Manager Romania, raportandu-i direct noului CEO, si va avea ca atributii principale implementarea strategiei de business si cresterea performantei organizatiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri