Cosmote Romania anunta noi oferte promotionale in magazinele Germanos, care combina telefoane mobile si minute gratuite sub forma unui cadou, cu ocazia sarbatorii Sfantului Valentin.
Astfel, clientii Cosmote care achizitioneaza un abonament nou, pe 24 de luni, dintr-un magazin Germanos, vor primi gratuit un telefon mobil alaturi de o cartela cu o extraoptiune ce ofera mii de minute si SMS-uri in retea gratuit, pentru a vorbi ore intregi cu cei dragi, fara a-si face griji legate de costuri.

Clientii care activeaza intr-unul dintre magazinele Germanos un plan tarifar cuprins intre 10 si 24,99 euro/luna (fara TVA) vor primi un Samsung E1200, in timp ce pentru activarea unui abonament ce depaseste 25 euro/luna acestia vor primi un Samsung E2121 care poate fi oferit cadou celor dragi. In plus, telefonul este insotit de o cartela preplatita cu extraoptiunea 2000 VIBE oferita gratuit pentru o luna de la momentul activarii, pentru se bucura 2000 de minute si 2000 de SMS-uri in retea. Oferta este valabila pana pe 15 martie.

De asemenea, toti clientii care activeaza sau reinnoiesc un abonament pentru 12 sau 24 de luni pana pe 31 martie, in oricare magazin Cosmote sau partener, vor primi gratuit o cartela cu extraoptiunea 2000 VIBE, oferita gratuit pentru o luna de la momentul activarii.

Extraoptiunea 2000 VIBE poate fi activata prin trimiterea unui SMS la 999 de pe numarul abonatului, cu numarul cartelei prepaid, pana pe 30 aprilie 2013.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri