PlayStation 3 a primit o noua aplicatie de YouTube. Utilizatorii consolei Sony puteau accesa pana in prezent seviciul de streaming video Google doar din browser, insa interfata gandita pentru PC-uri nu era atat de usor de folosit cu un gamepad, scrie a1.ro.
Functionalitatea este punctul forte al noii aplicatii, aceasta oferind capabilitati specifice consolelor.Una dintre cele mai utile functii noi ale aplicatiei YouTube este cautarea instanta, in timp ce scrii. Poti astfel gasi ceva mult mai usor, majoritatea rezultatelor corecte fiind afisate dupa introducerea primelor trei sau patru litere. De asemenea, utilizatorii au acces la o lista cu noutati de pe canalele pe care le urmaresc, iar telefoanele mobile sau tabletele pot servi drept telecomanda wireless pentru aplicatie, in cazul in care gamepad-ul nu va ofera o experienta placuta.

Citeste mai multe pe a1.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri