Vodafone, al doilea jucator din telecomul romanesc, are o cota de piata de 70% pe segmentul de clienti corporate (companii cu peste 50 de angajati) si de 50% pe zona de IMM-uri si persoane fizice autorizate (SOHO - Small Office Home Office), a declarat pentru wall-street.ro, Benoit Valla (foto), senior director pe zona corporate si sectorul public in cadrul diviziei de business a Vodafone Romania.
Compania are o cota de 33% pe intreaga piata de telecomunicatii de business si de 51% pe zona de telefonie mobila de business, potrivit unor date prezentate de Vodafone Romania in cadrul unei conferinte de presa.

Pe de alta parte, Vodafone a lansat in parteneriat cu Microsoft Romania suita de servicii Office 365, care ofera in cloud servicii de email, colaborare pe documente, conferinte web si versiunea online a aplicatiilor Microsoft Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote).

Telefonia mobila este segmentul care aduce cele mai mari venituri diviziei de business a Vodafone, insa in ultimii ani a crescut tot mai mult procentul veniturilor generate de telefonia fixa si serviciile de internet.

Vodafone Romania este al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, cu circa 8,12 milioane de clienti la finalul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri