Cosmote inaugureaza astazi cel mai mare magazin al companiei in cladirea America House de pe bulevardul Nicolae Titulescu in Bucuresti, unde se afla si sediul central al companiei. Magazinul, dotat conform celor mai moderne standarde, se extinde pe o suprafata de 455 mp impartita pe doua etaje.

Pana la sfarsitul lunii mai, Cosmote va mai deschide alte patru magazine, in Bucuresti (117 mp), in Suceava (124 mp), Satu Mare (117 mp) si Ramnicu-Valcea (110 mp). Prin adaugarea in portofoliul de retail a acestor noi locatii, Cosmote si-a extins reteaua la 16 magazine proprii, fata de cele 10 din momentul lansarii, in decembrie 2005.

Prin deschiderea acestor noi magazine, dorim sa intampinam cererea crescanda de produse si servicii Cosmote atat in Bucuresti cat si in alte zone ale tarii, spune Vassilis Trochalidis, Directorul de Vanzari si Relatii cu Clientii, Cosmote Romania.

in momentul de fata, produsele si serviciile Cosmote sunt distribuite in peste 400 de magazine la nivel national prin magazinele proprii, RomTelecom, Germanos si Internity, si prin aproximativ 9.000 de puncte de vanzare.

in noile magazine COSMOTE, clientii au acces la cele mai avantajoase produse si servicii de telefonie mobila precum telefoane performante gratuite la toate variantele de abonament si cea mai avantajoasa cartela de pe piata cu 12 luni de valabilitate si bonus 20% la fiecare reincarcare, tarif unic de 16 eurocenti/minut in orice retea si 10 eurocenti/minut catre un numar favorit.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri