Orange Romania, cel mai mare operator telecom de pe piata locala, va lansa in prima jumatate a anului doua smartphone-uri sub brand propriu, Orange Nivo si Orange San Remo, insa compania nu a anuntat inca preturile, acestea urmand sa fie prezentate in momentul comercializarii lor.
"Smartphone-urile vor fi lansate incepand cu prima jumatate a anului pe o serie de piete Orange, printre care Romania, Slovacia si Spania. Preturile vor fi anuntate in momentul in care modelele vor fi disponibile la nivel local, insa vor fi in concordanta cu preturile si tarifele valabile pentru smartphone-urile Orange existente", afirma oficialii operatorului.

Orange San Remo (foto)
este primul smartphone Orange in format mare. Acesta are un ecran de 4,7” , o grosime de 8,2mm, camera foto de 8MP si ruleaza pe sistemul de operare Android 4.1(Jelly Bean).

Pe de alta parte, Orange Nivo este destinat tinerilor si pietelor care introduc pentru prima data smartphone-uri. Acesta este prevazut cu ecran de 4”, camera foto de 5MP si Android 4.1 (Jelly Bean).

In 2012, vanzarile de smartphone-uri Orange au crescut cu 62% si cota de piata a crescut cu 77%, astfel incat smartphone-urile sub brand propriu
reprezinta gama de dispozitive cu cea mai rapida crestere din portofoliul companiei.

Dispozitivele proprii s-au clasat printre primele zece cel mai bine vandute in Marea Britanie, Franta si Romania cu modelele Orange Dallas, Orange Pasadena si Orange Sydney.

Cele doua smartphone-uri sunt expuse in cadrul Congresului Mondial al Comunicatiilor Mobile, care se desfasoara intre 25 si 28 februarie la Barcelona.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri