Peste 80.000 de masini din Romania dispun de un sistem de monitorizare prin GPS. Gradul de adoptare a serviciilor de profil a inregistrat, in ultimii ani, o crestere continua. Compania de cloud Ymens ofera IMM-urilor o noua solutie, menita sa simplifice operarea flotei auto dintr-o companie.
Odata cu introducerea Autolog, Ymens pune la dispozitia companiilor o solutie completa pentru monitorizare online, gestionare parc auto si acces la cea mai detaliata harta a Romaniei, direct din browser-ul de internet. Operarea si monitorizarea flotei auto devin, astfel, mult mai simple si la indemana companiilor.

„Oamenii de afaceri din Romania sunt mereu in cautarea unor solutii concrete ce duc la o mai buna administrare a resurselor companiei. Investitiile importante in parcurile auto trebuie dublate de o capacitate ridicata de monitorizare si gestiune a automobilelor. Noua solutie cloud integrata in platforma Ymens raspunde complet acestor nevoi. Monitorizarea flotei auto, sugestiile de rute sau controlul parcului auto reduc costurile combustibilului cu pana la 20% si costurile operationale cu pana la 25%”.

In Romania, se estimeaza ca serviciile de monitorizare prin GPS sunt folosite pentru peste 80.000 de autoturisme din cele aproximativ 2 milioane inmatriculate de societatile comerciale (persoana juridica). Pe acest segment, piata a inregistrat cresteri 4 ani consecutiv iar estimarile indica evolutii ale numarului de clienti si in 2013.

Solutia ofera date complete despre pozitionare, la nivel de strada, in peste 1.300 de localitati si peste 63.000 de puncte de interes doar pentru Romania. Solutia cloud pentru operarea flotei auto dispune si de harta detaliata la nivel de strazi pentru alte 45 de tari din Europa.

Solutia Autolog este rezulatul integrarii in platforma de cloud Ymens a unei aplicatii obtinute prin parteneriatul cu dezvoltatorul software AROBS.

„Companiile resimt necesitatea unui sistem de monitorizare a parcurilor auto ca metoda de securizare si cuantificare a activitatii angajatilor dar mai ales ca instrument pentru reducerea costurilor operationale. Clientii principali care apeleaza la un astfel de sistem provin din domenii de activitate diverse, de la distributie, transporturi, constructii, industrie, agricultura si pana la paza si protectie sau utilitati publice. Punctul comun il reprezinta dispozitivele de calitate, o solutie stabila si performanta, preturi competive si suportul acordat clientilor. Prin parteneriatul cu Ymens dorim sa oferim companiilor romanesti un acces mai facil la solutii software specializate in gestionarea si eficientizarea activitatilor de business”.

In perioadele de activitate intensa pentru clienti se pot inregistra peste 1,55 milioane de kilometri parcursi de automobile pentru care exista capacitatea de a monitoriza cumulat aproximativ 4 milioane de coordonate. Utilizatorii Autolog beneficiaza de rapoarte complete, pentru fiecare autoturism, ce includ foi de parcurs, rapoarte de viteze, stationare, abateri de la rute si de la orar. Cu ajutorul functiilor de raportare a consumului si notificari pentru evenimente fixe, precum reviziile tehnice, sunt eliminate costurile inutile si intarzierile ce pot genera pierderi companiei. Odata cu adoptarea solutiei de monitorizare a flotei auto Autolog, IMM-urile beneficiaza de control activ al parcului auto si reducerea costurilor operationale cu flota.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri