Compania de distributie IT Smart Distribution a devenit distribuitor al solutiilor de business al Bitdefender, cel mai mare producator local de securitate informatica si unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global.
Produsele Bitdefender sunt utilizate peste 500 de milioane de utilizatori individuali si companii din intreaga lume.

„Ne propunem sa extindem gama de produse pe care o avem in portofoliu. Bitdefender este un partener important pentru noi, iar acordul incheiat ne va oferi mai multa forta in abordarea pietei’’, a declarat Mona Curceanu, director vanzari si marketing al IT Smart Distribution.

Conducerea companiei de distributie isi doreste sa ajunga anul acesta la o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, fata de 8 milioane de euro anul trecut. Distribuitorul a fost infiintat in aprilie 2012 si in prezent distribuie branduri ca: APC, Epson, HP, Kyocera si Toshiba copiatoare.

Printre concurentii concurentii IT Smart Distribution sunt Network One Distribution (NOD), Elkotech sau Skin Media.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri