La numai sase luni de la lansarea celei de-a doua generatii a telefonului-tableta Galaxy Note, presa tehnologica scrie ca succesorul Note 2 ar putea avea un display de 5,9 inch fata de cel din prezent care masoara 5,5 inch.
Pentru cei mai multi producatori de smartphone-uri marimea si puterea de procesare sunt tendintele anului 2013 pe piata de smartphone-uri.

Atat la targurile CES 2013 cat si MWC 2013, cei mai mari producatori de smartphone-uri au prezentat noile tendinte din piata, mizand in acest an pe dispozitivele performante cu ecrane de peste 5 inch.

Despre Galaxy Note 3 se spune ca va dispune de un display tip AMOLED si va utiliza cele mai noi procesoare cu 8 nuclee.

Inca nu se stie cand va aparea urmatorul dispozitiv, dar cel mai probabil la finalul verii sau la inceputul toamnei.

Pana atunci, Samsung pregateste lansarea Galaxy S4 intr-un eveniment care se va desfasura la New York pe 14 martie.

LG si ZTE au dat deja tonul


Sud-coreenii de la LG si chinezii de la ZTE au prezentat in cadrul Mobile World Congress noile dispozitive cu care “vor defila” in 2013.

LG Optimus G Pro are un display de 5,5 inch cu rezolutie Full HD, este alimentat de un procesor quad-core de 1,7 GHz si dispune de o camera foto de 13MP.

Dupa cum isi lauda producatorul sud-coreean noul smartphone, ecranul este punctul forte al noului dispozitiv, fiind de peste doua ori mai stralucitor decat tehnologia Super AMOLED regasita pe dispozitivele Samsung.

Un alt smartphone care isi propune sa rivalizeze cu Samsung Galaxy Note 2 este ZTE Grand Memo.

Modelul este promovat ca fiind smartphone-ul cu unul dintre cele mai puternice procesoare de pe piata.

ZTE Grand Memo are un ecran imens de 5,7 inch cu o rezolutie de 1280x720px, o camera foto de 13 MP si vine echipat cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean de la Google.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri