Windows 8, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Microsoft, a fost din nou tinta unor atacuri venite de aceasta data chiar din partea unor parteneri ai gigantului american, care catalogheaza noua platforma ca fiind la fel de slaba precum Windows Vista, un sistem de operare care nu a reusit sa impresioneze utilizatorii din cauza nenumaratelor bug-uri.
Jun Dong –soo, seful diviziei de chip-uri din cadrul Samsung critica dur sistemul de operare Windows 8 comparandu-l cu Windows Vista, un pariu pierdut al Microsoft inca de cand a fost lansat, in 2007, transmite CNET, care citeaza site-ul Koreea Times.

Declaratia reprezentantului Samsung vine si in contextul in care vanzarile dispozitivelor echipate cu sistemul de operare Windows 8 sunt mult sub asteptari, la mai bine de patru luni de la lansarea sa din octombrie 2012.

Windows 8, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de Microsoft, nu a reusit sa obtina decat 2,7% din piata in ceea ce priveste traficul total de pe sistemele desktop, potrivit site-ului de monitorizare NetApplications citat de CNET.

Potrivit aceluiasi site de monitorizare, in luna ianuarie, Windows 8 avea o cota de piata de 2,26%, in decembrie (1,72%), in timp ce in luna noiembrie detinea numai 1,09%.

Cu toate acestea, noul pariu al Microsoft pe piata sistemelor de operare se claseaza pe pozitia a patra in top, fiind surclasata de Windows Vista (5,17%), Windows XP (38,99%) sau Windows 7 (44,55%).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri