Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), cel mai mare distribuitor de pe piata locala de produse electro IT, cu afaceri la nivelul anului trecu t de 210 milioane de euro , a lansat prima tableta romaneasca cu sistem de operare Windows 8 si tinteste vanzari de 2,5 milioane de euro din comercializarea de tablete Serioux in acest an.
Denumit Serioux SW 971TAB, noul dispozitiv poate fi utilizat atat de consumatorii individuali, care au nevoie de functionalitati ca browsing, vizionare de filme sau fotografii, cat si de clientii corporate care au nevoie de compatibilitate integrala a sistemului de operare Windows 8 pe un dispozitiv portabil.

„Tabletele Serioux reprezinta una dintre categoriile de focus pentru Network One Distribution. Dupa lansarea acestei categorii de produse, in ultimul trimestru al anului trecut, am inregistrat vanzari de 15.000 unitati, iar pentru anul in curs estimam o cota de piata de 20% si o gama completa de modele. Extimam totodata, ca in acest an vom vinde circa 45.000 de tablete. Un pas spre diversificarea gamei este lansarea, in colaborare cu Microsoft Romania, a primei tablete romanesti cu sistem de operare Windows 8, care asigura portabilitate si compatibilitate integrala cu PC-ul”, a declarat Razvan Ziemba, director general Network One Distribution.

Tableta Serioux SW 971TAB este echipata cu procesor Intel Atom Dual-Core N2600 cu o frecventa de 1,6 GHz. Ecranul multi-touch, cu tehnologie IPS, are o diagonala de 9,7 inch si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, optima pentru urmarirea filmelor sau vizionarea fotografiilor.

Tableta integreaza o memorie de tip SSD de 32 GB. Pentru video-conferinte, Serioux SW 971TAB dispune de o camera foto-video frontala de 1,3 MP.

Pretul de pornire al tabletei va fi de 1.999 de lei.

Serioux este un brand romanesc ce se adreseaza cu precadere consumatorilor individuali.

Network One Distribution companie detinuta integral de Iulian Stanciu, a avut anul trecut afaceri de 210 milioane euro, in crestere cu 5% fata de anul anterior. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova, are o baza de clienti formata din peste 2.000 revanzatori si este furnizor important al retelelor de retail locale.

Network One Distribution are in portofoliu o gama de produse completa, reprezentand furnizori de top ai industriei electro-IT: Allied Telesys, AMD, APC, Asrock, Asus, Barkan, Belkin, Benq, BitDefender, Canon, CoolerMaster, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Epson, Garmin, Genius, Gigabyte, HEINNER, Horizon, HP, HTC, Kaspersky, Kingston, Kingmax, Lenovo, Lexmark, LG, Maxell, Microsoft, Mio, MSI, Palit, Philips, PNY, Samsung, Sapphire, Schneider Electric, Seagate, Serioux, Sony, Sony PlayStation, Spire, Techus, Thrustmaster, TP-Link, V-Mark, Verbatim, Xerox, Western Digital, Zelmer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri