Cosmote Romania l-a numit pe Nikolai Beckers in functia de CEO al companiei, incepand cu 1 aprilie, inlocuindu-l pe Stefanos Teocharopoulos, cel care a condus business-ul OTE in Romania in ultimii cinci ani. El va ocupa, de asemenea, si pozitia de CEO in cadrul Romtelecom.
Beckers a fost CEO in cadrul T-Systems Franta din septembrie 2011. El are o experienta extinsa in telecomunicatii, IT&C, Internet si Social Media.

Nikolai Beckers si-a inceput cariera in 1989 in cadrul Deutsche Bank si a ocupat o serie de pozitii de management ca presedinte si CEO al Deutsche Telekom Franta, managing director al Deutsche Telekom Filipine, financial director al T-Online Franta. El a fost, de asemenea, CEO al subsidiarei DT din FYROM.

Noul CEO al Cosmote si Romtelecom are un MBA la Universitatea din Köln, Germania.

Informatii legate de numirea lui Beckers ca CEO al Cosmote si Romtelecom in Romania au aparut pe surse inca din luna februarie a acestui an.

Dupa 5 ani in care a urmat un traseu de succes la conducerea operatiunilor OTE din Romania, Stefanos Theocharopoulos va ocupa functia de group chief technology & operations officer, atat pentru telefonia fixa, cat si cea mobila, in cadrul OTE Group. In Grecia, Theocharopoulos va conduce o echipa de peste 6.000 de angajati.

Stefanos Theocharopoulos, CEO Cosmote Romania din ianuarie 2008 si CEO al Romtelecom din iulie 2011, s-a alaturat Grupului OTE in 2002. A ocupat pozitiile de OTEGlobe Business Development Executive Director, OTE Investment Services Executive Technology Director, precum si pe cea de membru in Board-ul mai multor companii din cadrul Grupului OTE. Detine o diploma in Inginerie Electronica, de la Universitatea Sussex, precum si un masterat in Comunicatii Mobile si prin Satelit, de la Universitatea Westminster.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri