Romania se afla in premiera pe lista celor trei castigatori de la categoria Youth, adresata fotografilor cu varsta de pana la 19 ani, in competitia Sony World Photography Awards, un eveniment lansat in 2007 si sponsorizat de producatorul japonez de electrronice si IT Sony.
Fotografia castigatoare (foto) este realizata de Alecsandra Dragoi si este inscrisa la sectiunea ”Cultura”.

Deschisa fotografilor cu varsta de pana la 19 ani, competitia Youth cauta sa descopere urmatoarea generatie de fotografi talentati. Castigatorii acestei categorii sunt: Alecsandra Dragoi din Romania (la categoria Cultura) Berta Vicente din Spain (la categoria Mediu) si 為碩許 din Taiwan pentru categoria Portret.

Tanarul fotograf al anului va fi selectat dintre acesti trei castigatori si va fi anuntat la ceremonia de gala Sony World Photography Awards, care avea loc pe 25 aprilie, in Londra.

Aproximativ 122.665 imagini au fost incrise in total la editia din 2013 a Sony World Photography Awards - 62.654 la categoria profesionisti, 54.851 pentru categoria amatori si 5.160 pentru categoria tineri.

Evenimentul World Photography Awards, sponsorizat de Sony si creat de World Photography Organisation (WPO), a fost lansat in 2007.


Sursa foto: Sony Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri