Invitat in cadrul unei emisiuni TV din Finlanda, Stephen Elop, CEO-ul Nokia, suparat de avalansa de intrebari venita din partea prezentatorului a reactionat de-a dreptul inexplicabil.
La o emisiune de pe canalul de televiziune MTV3, Elop a fost intrebat insistent de catre prezentator cand urmeaza sa lanseze modelul Lumia 928. Seful Nokia a incercat sa evite valul de intrebari ale prezentatorului prin prezentarea Lumia 620, un smartphone dintr-o categorie de pret mai mic, scrie presa internationala.

Dupa ce a prezentat avantajele noii game de produse, prezentatorul a incercat sa ii adreseze o provocare, spunandu-i ca personal foloseste un iPhone.

Reactia imediat urmatoare a sefului Nokia a fost de nerecunoscut. Stephen Elop a luat smartphone-ul din mana prezentatorului si l-a aruncat pe jos, declarand ca este absolut jenant sa poarte dupa el un astfel de dispozitiv.

Nu se poate spune cu certitudine daca aceste imagini sunt adevarate sau au fost regizate, dar sa vina acest gest si dintr-o rabufnire, stiind mai ales de situatia deloc placuta in care se afla producatorul finlandez in acest moment pe piata smartphone-urilor?

Va lasam pe voi sa spuneti ce credeti despre reactia sefului Nokia din clipul video de mai jos!


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri