Gecad NET, companie specializata in comercializarea si implementarea de aplicatii software, a numit pe Cezar Cursaru in functia de CEO al companiei. El se va ocupa de dezvoltarea strategiei companiei in scopul indeplinirii noilor obiective de afaceri.
El va acorda in anul 2013 o atentie marita proiectelor complexe derulate la organizatii mari si foarte mari, cu scopul de a-si exploata in mod optim expertiza tehnica si de afaceri acumulata in ultimii 20 de ani, conform companiei. Totodata, Gecad NET va continua sa isi sporeasca ponderea serviciilor in structura de venituri pe 2013, tendinta ce va continua si in 2014.

Serban Prejoianu, care a ocupat pozitia de director general al companiei, isi va continua activitatea in cadrul echipei de management si se va dedica in continuare dezvoltarii liniilor traditionale de afaceri care au fost motorul cresterii companiei Gecad NET in ultimii 20 de ani.

Compania a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de 3,5 milioane euro, incresterecu 15% fata de 2011. In acest an, compania anticipeaza venituri de minimum 4 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri