Taiwanezii de la HTC, specializati in productia de smartphone-uri si echipamente mobile, planuiesc lansarea unei noi tablete, dupa esecul pe care l-au avut cu modelele “Flyer” sau “Jetstream” de 10 inch, care au inregistrat vanzari dezamagitoare.
De aceasta data, insa, HTC mizeaza pe un produs care sa ruleze Windows 8, inlocuind Android-ul celor de la Google disponibil pe cele doua modele de tablete mai vechi.

Pana in acest moment nu exista nicio informatie oficiala privind o data de lansare a noului produs, dar compania de cercetare NPD DisplaySearch citata de Focus Taiwan si data publicitatii de BGR spune ca taiwanezii lucreaza la o noua tableta de 10,1 inch echipata cu Windows 8, cu o echipare de ultima generatie si un design similar celui folosit pe HTC One, varful de gama al companiei pe piata smartphone-urilor.

Viitoarea tableta a HTC ar fi intrat deja in productie, urmand ca in curand sa urmeze si un anunt oficial din partea producatorului, sustine aceeasi sursa. Chiar si asa, viitoarea tableta ar urma sa apara pe piata abia in a doua parte a anului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri