Pentru clientii Orange va exista in continuare si posibilitatea de a achizitiona 2 sau 10 calatorii cu telefonul mobil, prin trimiterea textului 2C sau 10C la numarul scurt 1700, tarifele percepute fiind de 0,90 euro, respectiv 3,25 euro.

In cazul abonamentelor la tarifele specificate se adauga TVA, iar pentru cartelele PrePay valorile precizate anterior se deduc din creditul disponibil. Calatoriile pot fi utilizate timp de 6 luni de la achizitie.

Dupa cumpararea unei calatorii, pentru a avea acces in statie, clientul va apela gratuit numarul 1700. Telefonul va incepe sa emita un semnal sonor, iar clientul va apropia telefonul de validatorul special instalat. Pe ecranul validatorului va aparea mesajul „Tranzactie reusita!” dupa care accesul este permis.

Citeste si:

Serviciul de plata si acces cu telefonul mobil a fost extins si este disponibil clientilor Orange incepand cu 2 aprilie 2013 in toate statiile de metrou, mai putin Bazilescu si Jiului.

Informatii despre numarul calatoriilor ramase si perioada de valabilitate pot fi solicitate prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul INFO la 1700.

Detalii suplimentare sunt disponibile prin apel la 1826, tarif normal, in reteaua Orange.