Oportunitatea de a petrece o ora alaturi de directorul executiv al Apple, Tim Cook, la o cafea, va costa peste 180.000 de dolari, conform unei licitatii ce se va incheia pe 14 mai.

In prezent, suma oferita este de 180.000 de dolari, banii urmand a fi donati pentru scopuri umanitare. Castigatorul licitatiei va petrece o ora cu Tim Cook, chiar in sediul Apple, putand sa discute despre orice.

Licitatia a inceput joi cu suma de 6.000 de dolari. In doar cateva ore, atinsese 16.000 de dolari si apoi, brusc, a sarit la 100.000 de dolari, dupa ce vestea s-a raspandit pe retele sociale.

Avand in vedere ca timpului lui Tim Cook este extrem de pretios – si interactiunile cu el extrem de rare, valoarea licitatiilor a crescut foarte mult. Printre cei ce au licitat se numara si concurenti ai companiei sau parteneri, precum BlackBerry sau Clearcrate, dar si un fotograf britanic care a licitat 130.000 de dolari. El ar fi dorit sa discute despre drepturile omului in Asia, unde calatoreste el.

Oricum, va fi dificil sa se atinga suma de 3,46 milioane de dolari pe care un grup de investitori l-a platit in 2012 pentru a lua pranzul cu Warren Buffet. Licitatia a durat insa „ceva” mai mult timp – din anul 2000. Buffet a permis insa ca invingatorul sa mai vina cu un grup de sapte persoane.

Alte licitatii similare pe Charitybuzz au fost cele pentru o intalnire in spatele scenei cu Paul McCartney (70.000 de dolari) sau sa primesti sfaturi de la Richard Branson, fondatorul Virgin.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri