Vezi in galeria foto alaturata cum arata www.gov.ro, pagina web a Guvernului Romaniei in anul 2003 si cum arata si astazi.
La acel moment, Executivul era condus de Adrian Nastase (membru PSD), iar in prezent de Victor Ponta, reprezentant tot al PSD.

Site-ul era unul foarte simplu comparativ cu cel de astazi si avea putine fotografii, pagina web bazandu-se pe texte.

Pe de alta parte, daca acum pe site-ul Guvernului, in sectiunea dedicata presei sunt doar informatii despre premierul Victor Ponta, in schimb in urma cu zece ani pe pagina web a Executivului erau publicate texte despre toate ministerele. In prezent, activitatea ministerelor este publicata pe pagina web a fiecarei institutii in parte.

Mai jos puteti citi o parte din transcrierea unei videoconferinte a Guvernului condus de Nastase:


“Videoconferinta cu judetele si municipiul Bucuresti - Interventia primului-ministru al Romaniei, domnul Adrian Nastase si a ministrului administratiei publice, domnul Octav Cozmanca - Palatul Victoria, 4 aprilie 2003, ora 8,30

Buna dimineata, stimati colegi.

Astãzi, vom incerca sa desfasuram actiunea noastra traditionala pe doua componente. La inceput, sa-mi permiteti sa va prezint cateva comentarii in legatura cu unele dintre actiunile politice majore si, dupa aceea, doamna ministru Bartos (n.red. Daniela Bartos, fost ministru al Sanatatii), impreuna cu ministrul Finantelor (Mihai Tanasescu) si cu presedintele Casei de Sanatate, vor discuta cu dumneavoastrã pentru a examina evoluþiile in ceea ce priveste dificultatile care mai exista inca in sistemul de sanatate. Va anunt de pe acum ca aseara s-a deblocat suma de 2000 de miliarde, care sa ajute la rezolvarea unora dintre problemele care exista. Dar, sigur, veti discuta cu doamna ministru. Am sa fac si eu cateva comentarii la timpul potrivit”, spunea Nastase in aprilie 2003.

Pentru realizarea acestui articol a fost utilizata platforma The Wayback Machine.




Sursa foto: http://web.archive.org/web/20030217195924/http://www.gov.ro/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri