Viitoarea generatie a consolei de jocuri Xbox va fi lansata pe 21 mai, intr-un eveniment pentru care Microsoft a inceput deja sa trimita invitatiile catre presa.
Evenimentul se va numi “Xbox - A New Generation Revealed” si se va desfasura in Redmond – Washington, incepand cu ora locala 10:00 (ora Romaniei – 20:00).

Site-urile de specialitate deja anunta ca viitoarea consola va avea functionalitati noi fata de precedentul model si ca va avea rolul si al unui set-top box dar si DVR, consola fiind de acum un dispozitiv care va reuni deopotriva jocurile video, televiziunea dar si divertismentul, scrie The Telegraph.

Directorul de programe pentru Xbox Live Larry Hryb a precizat ca oferta de jocuri disponibila pentru viitoarea consola Xbox va fi prezentata la evenimentul E3 2013 dedicat pasionatilor de gaming, din perioada 10-13 iunie.



Sony a prezentat in cadrul unui eveniment sustinut in februarie la New York noua generatie a consolei PlayStation. Compania a dezvaluit ca aceasta va fi disponibila din luna noiembrie, in SUA.

Pretul nu este inca stabilit dar se zvoneste ca aceste este putin probabil sa fie sub 350 euro.

Noua consola va permite crearea de jocuri mai avansate si mai aproape de realitate. Microsoft pregateste si ea o noua consola, urmasa Xbox360, care cel mai probabil va deveni disponibila tot in apropierea Craciunului din acest an.

Sony a schimbat design-ul controller-ului, acesta fiind mai curbat, cu un touchpad si o suprafata albastra iluminata care interactioneaza cu camera PlayStation-ului.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri