Samsung, cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a testat deja viteza retelelor 5G, viitoarea tehnologie pentru transferul de date la echipamentele mobile, care urmeaza sa fie disponibila abia incepand cu anul 2020, scrie GSMArena.com.

Tehnologia 5G va permite viteze mult mai mari de conectare la Internet decat cea 4G, fiind capabila sa genereze un trafic de pana 1Gbps, de circa 10 ori mai mare decat actuala tehnologie folosita. Comparativ cu tehnologia 3G, aceasta ar trebui sa aiba viteze de pana la 50 de ori mai mari.

Potrivit companiei sud-coreene, reteaua 5G va permite utilizatorilor sa descarce un film in cel mult o secunda.

Suportul 5G va deveni unul din principalele standarde pentru conectarea la Internet in viitorul apropiat.



Sursa foto: captura GSMArena.com via Samsung Tomorrow

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri