Incepand de miercuri, clientii Orange pot reveni in Orange shop din Calea Grivitei, nr. 236, la parter, pentru a vedea ultimele oferte, a plati facturile sau pentru a achizitiona cele mai noi smartphone-uri si accesorii.
Pana pe 22 iunie clientii care vin in acest Orange shop vor beneficia de o reducere de 20 de euro la cumpararea oricarui smartphone, fie ca isi activeaza sau isi prelungesc abonamentul pentru urmatoarele 24 de luni. Magazinul este deschis in timpul saptamanii in intervalul 8:30 – 19:30 si sambata intre 9:00 si 14:00.

In cadrul magazinului Orange shop din Calea Grivitei clientii pot testa cum functioneaza cele mai noi smartphone-uri si tablete, conectate in permanenta la retea, precum si serviciile de internet mobil si telefonie fixa. In magazin, clientii pot alege dintr-o gama diversificata de accesorii, tablete, smartphone-uri, laptopuri, camere foto, GPS-uri, e-book reader sau hard diskuri externe.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Cosmote, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri