Pre-acceleratorul pentru studenti "Innovation Labs" a ajuns la final, iar aseara, la Tech Hub Bucuresti s-au acordat premiile pentru cele mai bune proiecte realizate de studenti. 11 echipe s-au intrecut trei luni pentru a-si dezvolta proiectele si a impresiona antreprenorii din juriu, scrie Adevarul.ro.
Intr-o atmosfera care amintea de intrarea la un examen, deoarece multi dintre studenti erau destul de emotionati inainte, a inceput Demo Day de la Innovation Labs.

Studentii au avut ocazia de a prezenta proiectul lor timp de cinci minute in fata juriului. In primul rand al salii informale de conferinte de la Tech Hub au stat Radu Georgescu, Todi Pruteanu, Teodor Ceausu, Alex marinescu, Daniel Dragomir, Raluca Georgescu, Daniel Enache, Gabi Iovu, Diana Olar si George Dita. Ei reprezentau companii mari din domeniul IT, cu prezenta si in Romania, cum ar fi Microsoft, Gecad, IXIA sau EA Sports.

Cititi mai multe pe Adevarul.ro.

Sursa foto: captura adevarul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri