TotalSoft isi asuma responsabilitatea proiectelor sale, iar Civitas-Polystart, furnizor de servicii in domeniul constructiilor si securitatii, a ales calea mediatica, incercand sa ne produca daune de imagine, a declarat Liviu Dan Dragan, directorul general al producatorului de software de business, despre cazul in care i se cer daune de un milion de euro.
“TotalSoft are procesul verbal de acceptanta semnat de catre Polystart, proiect in care a depus un efort considerabil, dar care s-a finalizat cu succes. TotalSoft a cerut un audit care a demonstrat corectitudinea implementarii sistemului informatic. Polystart a decis sa renunte la implementare intr-un mod total surprinzator si straniu.TotalSoft isi asuma responsabilitatea proiectelor sale. Capacitatea de a le duce la bun sfarsit este subliniata de recomandarile clientilor nostri. Gasesc regretabil ca Polystart a ales calea mediatica, incercand sa ne produca daune de imagine TotalSoft finalizeaza in jur de 40 de proiecte anual, in companii foarte importante din Romania si din afara ei si este furnizorul nr. 1 de ERP conform ultimelor trei studii de piata realizate de Pierre Audoin Consultans. In ultimii trei ani, TotalSoft a finalizat cu succes implementari pentru companii precum Deutsche, Raiffeisen, BNP Paribas sau General Electric. Solutia noastra a continuat sa fie selectata ca solutie standard de grup pentru multinationale din 25 de tari, la care s-au adaugat in ultimii trei ani piete precum Germania, Austria, Spania, Portugalia sau Brazilia”, a declarat Liviu Dan Dragan, directorul general al TotalSoft.

Grupul Civitas-Polystart, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii in domeniul constructiilor si securitatii din Romania, a trimis un comunicat catre presa in care preciza ca “a cerut in instanta TotalSoft daune interese de un milion de euro pentru incapacitatea firmei de software de a implementa ERP-ul Charisma Enterprise la nivelul grupului”.

Conducerea Civitas-Polystart a dat in judecata TotalSoft la finalul anului trecut. Litigiul se afla pe rolul Tribunalului Dolj.

"TotalSoft trebuie sa isi asume responsabilitatea pentru incapacitatea de a duce la capat un proiect pentru care a incasat pretul in avans. Nu este in regula sa vinzi un produs care nu functioneaza si sa incerci timp de trei ani, fara succes, sa il repari cheltuind banii si timpul clientilor. Speram ca initiativa noastra legala va servi ca descurajare pentru unele firme de software din Romania care dau tunuri de milioane de euro in fiecare an", a declarat Cristian Dobre, presedintele grupului Civitas-Polystart.

Totalsoft este cel mai mare producator de software de business din Romania, cu afaceri estimate la circa 25,5 milioane de euro anul trecut, cifra asemanatoare cu cea din 2011. Compania are in jur de 1500 de clienti in sectorul privat si public in 25 de tari, printre care SUA, Germania, Austria, Marea Britanie, Brazilia, Polonia, Spania, Italia, Franta sau Arabia Saudita. Clientii provin din noua verticale, insa compania se concentreaza in special pe domeniile retail si distributie, constructii, servicii financiare si medical.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa, in 1991.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri