Cosmote, al treilea jucator pe piata de telefonie mobila si primul operator din Romania care a introdus abonamente cu apeluri nelimitate, a lansat No Limit Avantaj, un nou tip de abonament nelimitat, acesta adresandu-se celor care nu au nevoie de subventie pentru a achizitiona un terminal.
Planul tarifar No Limit Avantaj ofera minute nationale/internationale in zona 1 (Grecia, Albania, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Macedonia), minute, mesaje si apeluri video nelimitate in retea, acces la aplicatiile RadarMe, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV si 500 MB pentru 24,8 euro/luna (TVA inclus).

“Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care detin deja un terminal si sunt in cautarea unei solutii de comunicare fara griji. De asemenea, am adaugat optiuni acces la continut video prin Dolce Mobile TV, la retele de socializare prin intermediul ‘RadarMe si navigare in toata Europa, oferita de ‘Mireo Navigation”, a declarat Panos Makris, directorul comercial al Cosmote Romania.

Pe de alta parte, cei care isi doresc aceste caracteristici, dar si un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/luna, TVA inclus).

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu aproximativ 6,1 milioane de clienti la finalul lui martie anul acesta. In schimb, compania este prima din Romania care a lansat un abonament cu apeluri nelimitate catre toate retelele in iulie anul trecut. Din aprilie anul acesta si Vodafone a lansat un astfel de abonament.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri