Platforma dolcetv.ro si-a diversificat grila, introducand 14 noi televiziuni de documentare, filme, stiri si desene animate, care sunt disponibile si pe aplicatia Dolce Mobile TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de compania Romtelecom.
Cele 14 televiziuni introduse in grila dolcetv.ro sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN si TLC.

"O parte dintre aceste noi canale au fost introduse in prima parte a acestui an in grila noastra de continut liniar si, pentru ca noi credem in conceptul «TV everywhere», a fost o decizie fireasca sa le adaugam si in lista de canale disponibile pe dolcetv.ro", a afirmat Ovidiu Ghiman, director executiv strategie si comercial rezidential la Romtelecom, scrie Mediafax.

In grila Dolce TV se regasesc in acest moment 40 de televiziuni care pot fi urmarite live, inregistrari ale unor emisiuni de stiri si sportive, dar si peste 50 de noi scurtmetraje al caror numar va ajunge la peste 60 in iunie, inclusiv documentarul difuzat in exclusivitate la acest moment "Away to Norway".

De asemenea, luna urmatoare vor fi adaugate in filmoteca dolcetv.ro aproximativ 20 de filme premiate cu Oscar sau inscrise in aceasta cursa.

Platforma www.dolcetv.ro a fost lansata in 2011 si este accesibila clientilor Romtelecom si NextGen, iar celor Cosmote Romania - prin intermediul aplicatiei Dolce Mobile TV.

Romtelecom este parte a grupului elen de telecomunicatii OTE si este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri