Acer, unul dintre cei mai mari producatori de PC-uri din lume, se asteapta ca pana in 2015 circa 80% dintre produsele comercializate sa fie reprezentate de dispozitive care incorporeaza tehnologie cu touchscreen, mizand in acest fel de explozia industriei de profil.
Compania taiwaneza incearca sa gaseasca o solutie dupa ce vanzarile de PC-uri din ultimul trimestru s-au situat la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani.

Acer se asteapta ca laptopurile cu touchscreen sa cunoasca o evolutie de 30-35% a vanzarilor in acest an.

Al patrulea producator de PC-uri la nivel global, a vandut in T1 circa 1,2 milioane de tablete, iar pentru intregul an estimeaza vanzari cuprinse intre 5 si 10 milioane de unitati.

Compania a anuntat in cursul zilei de luni lansarea unui nou dispozitiv , un phablet (smartphone + tableta) de 5,7 inch, terminal echipat cu sistemul de operare Android.

“In urmatorii doi ani ne vom axa pe dispozitivele mobile cu touchscreen, device-urile de tipul phablet fiind una dintre strategiile pe care le vom aborda in urmatoarea perioada de timp”, a declarat J.T. Wang, CEO-ul Acer pentru Reuters.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri