Samsung, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume a lansat pe piata smartphone-ul Galaxy Ace 3, un telefon de clasa medie, cu un design inspirat din modelul de varf Galaxy S4.
Aflat deja la cea de-a treia generatie, Samsung Galaxy Ace 3 vine echipat cu un procesor dual-core de 1 GHz, o memorie RAM de 1GB si o capacitate interna de numai 4GB, dintre care 1,77 GB fiind disponibili utilizatorului, restul fiind ocupati de catre sistemul de operare Android 4.2 JellyBean. Chiar si asa, spatiul de stocare al smartphone-ului poate fi extins prin intermediul unui card microSD, ce suporta o capacitate de pana la 64GB.
Galaxy Ace 3 dispune de un ecran tip TFT LCD de 4 inch cu o rezolutie de 800x480px si are o camera foto de 5MP capabila sa filmeze la 720p @ 30 de cadre pe secunda. In plus, noul telefon are si o camera foto frontala pentru convorbirile pe Skype sau alte programe care permit apeluri video.
Samsung Galaxy Ace 3 cantareste 115 grame si are o baterie de 1.500 mAh, iar pe partea de conectivitate vine cu 3G, Wi-Fi, Bluetooth si A-GPS.
Pe langa versiunea 3G, Samsung a introdus pe anumite piete si o varianta cu conectivitate 4G/LTE, care ofera de asemenea si o capacitate interna de 8GB, in loc de 4GB.
Totodata, compania a anuntat ca va fi disponibila in curand pe piata si o versiune dual-sim.
Pretul si disponibilitatea telefonului inca nu se cunosc, dar mai multe se vor afla in cadrul evenimentului pe care Samsung il pregateste pe 20 iunie la Londra, noteaza GSMArena.com.

Sursa foto: captura GSMArena.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri