Apple a lansat la WWDC 2013 un nou Mac Pro. Pana acum, calculatoarele cu acest nume aratau precum niste... calculatoare obisnuite. Era divizia de PC-uri clasice de la Apple. Acum, noul Mac Pro poate fi orice vrea utilizatorul, de la un fierbator de cafea la o scrumiera mare, informeaza Adevarul.ro.
Apple are un Mac Pro nou si acesta este, in primul rand, un gest de politete fata de americani. Este, dupa cum ii place companiei sa spuna, Designed by Apple in California. Assembled in USA. Apple a confirmat in 2012 ca va aduce cateva produse in fabricile americane si se pare ca Mac Pro este unul dintre ele. Apoi, Mac Pro este o victorie si pentru AMD.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri