Vodafone Romania a lansat doua noi tipuri de abonamente care oferta SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone, in retelele nationale sau minute nelimitate de convorbiri in retea precum si noi terminale ce pornesc de la 1 euro.
Astfel, cu noile pachete Smart 10 (10 Euro cu TVA) si Smart 15 (15 Euro cu TVA), clientii Vodafone beneficiaza de SMS-uri nelimitate in retelele nationale mobile. Mai mult, cu Smart 19 (19 Euro cu TVA), utilizatorii primesc si minute nelimitate de convorbiri in retea. In plus, abonamentele aduc la lansare, promotional, cu 50% mai multe beneficii pentru utilizatori:

Totodata, clientii care aleg sa semneze un abonament Smart fara sa achizitioneze si un terminal primesc, in plus, 50 de minute nationale si 100 MB internet pe mobil.

Abonatii Vodafone cu nevoi de comunicare de baza pot opta pentru noile abonamente Easy 6 (6 Euro cu TVA), Easy 7 (7 Euro cu TVA) si Easy 9 (9 Euro cu TVA), ce aduc SMS-uri nelimitate in reteaua Vodafone.

Clientii Vodafone care aleg sa semneze un abonament Easy fara sa achizitioneze si un terminal primesc, in plus, un bonus lunar de 50 de minute nationale.

Utilizatorii noilor abonamente beneficiaza, pe langa pachetul complet de comunicatii, si de telefoane speciale, la preturi avantajoase, de numai 1 Euro, pentru contractele cu o durata de doi ani. Mai mult, si noua gama Lumia este disponibila la acelasi pret, cu abonamentele RED.

In plus, Vodafone ofera mai multe beneficii si utilizatorilor ce vor achizitiona un nou abonament RED. Astfel, de acum, abonamentul RED 29 include cu 50% mai mult trafic de date si ajunge la 750 MB pe luna. De asemenea, clientii ce opteaza pentru un abonament RED 29 pe doi ani fara sa achizitioneze si un telefon primesc, pe langa reducerile lunare, si un bonus de 500 MB.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri