Compania producatoare de software EBS a ajuns in prezent la o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro si la peste 130 de angajati la implinirea a sase ani de existenta pe piata de profil.

EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul in Cluj-Napoca si s-a remarcat prin produsul Clarvision ERP, care se afla in topul primilor 10 ofertanti de solutii ERP din Romania.

Aceasta crestere accelerata a portofoliului de clienti nu ne suprinde, in contextul apropierii aderarii la UE si deci alintrarii pe o piata unica puternic concurentiala.Este o dovada in plus ca firmele romanesti acorda o importanta sporita investitiilor pe termen lung, singurele care le pot asigura supravietuirea pe o astfel de piata," declara Daniel METZ, director general al companiei.

Din luna martie a acestui an, EBS Romania este partener certificat Microsoft de tipul Gold (Gold Certified Partner). Gold Certified Partner este cel mai inalt nivel de certificare Microsoft, la care se accede dupa dovedirea de competente clare tehnice si umane.

EBS este activa pe piata internationala ca furnizor de servicii de IT outsourcing (Nearshore) si dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Divizia de Nearshore are un portofoliu de clienti care include firme mari din Germania, SUA, Danemarca, Grecia, Elvetia, cum ar fi: DKV Dsseldorf, GIP Offenbach, DaimlerChrysler Graz, Softlab Mnchen, Emprise Mnchen, Intec Hechingen, Itella Frankfurt, Benteler Paderborn, SHS Systech Kastl, DataGlobal Gaildorf, etc. Printre proiectele notabile derulate pana in prezent se numara servicii de document management (prelucrarea documentelor legislative) pentru Comisia Europeana, precum si mentenanta platformei Intranet a BMW prin care distribuitorii de autoturisme BMW din lumea intreaga comunica intre ei.

Cifra de afaceri a grupului de firme EBS a crescut an de an, de la infiintare pana in prezent, atingand in 2005 un nivel de 1,9 mil. Euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 60% fata de 2004. Profitul grupului s-a dublat comparativ cu anul de baza 2004. Grupul de firme EBS isi propune ca obiectiv financiar pe 2006 depasirea unei cifre de afaceri de 2 milioane euro.

"Pana la sfarsitul acestui an speram sa obtinem o crestere a numarului de clienti cu 40% fata de 2005, concomitent cu o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 30%. Daniel METZ, Director general
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri