Xerox isi extinde prezenta in Romania pentru a raspunde numarului tot mai mare de clienti europeni pe segmentul de externalizare a proceselor de afaceri (BPO), recrutand peste 440 de oameni pana la finalul anului.

Campania de recrutare pentru noul sau birou din Bucuresti, aflat in cladirea Multigalaxy II din Nordul Capitalei, urmeaza sa angajeze peste 140 de persoane alaturi de cei 250 deja existenti in primul birou al companiei – care este prezent pe piata locala din anul 1968 si este dedicat diviziei de echipamente, tehnologie si servicii de management al documentelor si flotelor de birou.

”Profilurile pentru care recrutam in momentul de fata vizeaza atat tinerii fara experienta, cat si seniorii din domenii precum: servicii de resurse umane, IT, servicii financiare si de relatii cu clientii”, spune Florentina Vasiliu, HR Manager, Xerox Business Services Romania. Cerintele pentru posturile deschise includ, pe langa abilitati tehnice specifice, si cunoasterea unei limbi straine, in special engleza, italiana sau germana.

In noiembrie 2012, Xerox anunta deschiderea noului sau Centru de Servicii Partajate din Iasi (XSSC), mentionand crearea de 500 de noi locuri de munca pana la finalul lui 2013. Compania a recrutat deja 200 de specialisti pentru acest centru, urmarind sa isi atinga obiectivul de a completa echipa cu inca 300 de persoane pana la sfarsitul anului.

Xerox si-a extins sfera de servicii BPO furnizate de cele doua birouri pe care le are la Iasi, axandu-se pe servicii de: Customer Care, IT, financiar- contabile, marketing si resurse umane. Compania isi propune sa atinga numarul de 1500 de angajati in Iasi pana la finalul lui 2013.

”Aceasta este o foarte buna oportunitate pentru tinerii vorbitori de limbi straine care detin cunostinte de utilizare a calculatorului si pentru profesionistii cu experienta administrativa care isi doresc mai mult de la cariera lor”, a adaugat Florentina Vasiliu. ”In momentul de fata suntem in mod special interesati de vorbitori de limba germana pentru servicii de suport IT in noul nostru sediu din Bucuresti”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri