In urma semnarii unui contract prin care isi uneste fortele cu MTV, incepand de astazi, Cosmote lanseaza in premiera pe piata locala Cartela MTV Mobile si Extraoptiunea MTV Mobile – o noua oferta pentru clientii prepaid, menita sa ofere avantaje personalizate pentru o comunitate extinsa de tineri.
Pe langa oferta de voce si date, noul produs ofera si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android si iOS – un portal ce contine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de continut video disponibile.

„La acest moment, experimentam cu totii realitatea emergenta a unei generatii definite si activate prin Internet, mobil si retele de socializare. Astfel, prin acest nou produs co-branded, adresam o oportunitate uriasa de a oferi oricarui client prepaid acces exclusiv la sursele de divertisment MTV”, spune Panos Makris, chief commercial officer Cosmote Romania.

„Stim ca reprezentantii generatiei Millenials de astazi sunt in permanenta conectati, isi organizeaza singuri programul si au o maniera proprie de a se uita la televizor. Fanii MTV sunt conectati si pun mare pret pe recomandarile din retelele sociale, iar telefonul mobil este dispozitivul preferat pentru conectivitatea in miscare”, a comentat Bartosz Witak, vicepresedinte si general manager, CEE & Israel, Viacom International Media Networks.

Cartela MTV Mobile va fi disponibila la scara larga in toate punctele de vanzare prepaid ale Cosmote si va fi oferita gratuit la orice reincarcare de minim 5 euro, care va face posibila activarea cartelei.

Odata ce Cartela MTV Mobile este activata, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispozitie extraoptiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/luna, permite accesul la oferta promotionala care contine: minute/SMS-uri nelimitate in comunitatea MTV Mobile (inclusiv utilizatorii Frog), 150 minute nationale si internationale/SMS-uri nationale, 150 minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE/minute Romtelecom, 150 MB trafic de date si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb. Aplicatia este disponibila gratuit pentru descarcare pentru utilizatorii iOS si Android si ofera acces, prin intermediul unui smartphone, la cele mai populare show-uri MTV la cerere, vizionari si chat in grup, functia de control de la distanta, stirile MTV etc.

Clientii pot accesa aplicatia prin intermediul traficului de date disponibil in pachet sau printr-o conexiune Wi-Fi. Mai mult, pentru a spori beneficiile incluse in extraoptiune, clientii se pot bucura de 2 add on-uri, fiecare disponibil pentru o taxa de activare de 0,5 euro: On-top MTV 500, care ofera 500 minute/SMS-uri in reteaua COSMOTE/minute Romtelecom, respectiv On-top MTV 200, care ofera 200 MB trafic de date suplimentar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri