Incepand de joi, Orange ofera clientilor sai posibilitatea de a comunica, indiferent de retea, cu un nou abonament – Tigru. Acesta ofera “o abundenta de minute nationale si internationale, SMS-uri nationale, trafic de internet inclus si spatiu de stocare in Orange Cloud”, la tarife lunare cuprinse intre 8 si 30 de euro (TVA inclus).
Abonamentele Tigru sunt disponibile atat pentru noii abonatii, cat si pentru cei care opteaza sa isi prelungeasca abonamentul.

Astfel, clientii care aleg abonamentul Tigru 30 primesc minute nationale si internationale pentru apeluri catre retelele fixe nelimitate, precum si SMS-uri nationale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil si acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil. De asemenea, au acces gratuit la serviciul Deezer si trafic nelimitat pentru a asculta muzica. Prin activarea serviciului Deezer, clientii isi pot crea liste personalizate de muzica si pot descarca pe telefon oricate melodii doresc, pe care apoi le pot asculta oricand, chiar si atunci cand nu sunt conectati la internet.

In plus, pana pe 8 septembrie, la activarea abonamentului Tigru 30 pe doi ani, clientii vor primi lunar un bonus de 500 MB, precum si 5 GB spatiu de stocare in Orange Cloud pentru a pastra pozele, videoclipurile, fisierele, calendarul sau contactele intr-un singur loc. Telefoanele recomandate cu abonamentul Tigru 30 pe doi ani sunt Orange San Remo la 1 euro, LG Optimus L9 la 49 de euro sau Samsung Galaxy SIII la 199 euro. Tot in aceasta perioada clientii Orange care doresc sa achizitioneze telefoane la preturi cat mai avantajoase isi pot folosi punctele Thank You, care valoreaza acum cu 50% mai mult.

Principalii concurenti ai Orange sunt Vodafone, Cosmote, precum si Romtelecom, RCS&RDS si UPC.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri