Maxwell intentioneaza, printre altele, sa faca programele sa ruleze mai rapid cand microprocesoarele gestioneaza obiecte Java. O memorie object-aware in arhitectura este tinta cheie pentru Maxwell, potrivit Sun, imbunatatirea performantei sistemelor bazate pe Java fiind o prioritate
Cu Maxwell, Sun incearca sa rezolve problema inegalitatii de performanta intre microprocesoare si system memory management. In timp ce procesoarele functioneaza mai rapid, sistemele nu reusesc sa stabileasca cata memorie este necesara pentru a potrivi vitezele de procesare. Acest lucru inseamna ca resursele de procesare din sistem sunt irosite.

Sun intentioneaza sa fructifice Maxwell si pe servere, in care procesoare cu tehnologia Maxwell ar putea imbunatati object managementul. In primul rand vor profita de tehnologie procesoarele Sparc ale Sun, dar si procesoare de la alti producatori.

Azul Systems ofera in prezent optimizare Java utilizand platforme hardware speciale.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri