Furnizorul de solutii IT pentru afaceri Wizrom Software, vrea sa recruteze cinci manageri de vanzari cu experienta in domeniul softurilor pentru management, de gestiune a relatiei cu clientii si de automatizare a fortei de vanzari (ERP, CRM, SFA), conducerea companiei anticipand o crestere a pietei de IT in 2014.
„In ultima perioada am incheiat parteneriate cu mai multe companii internationale, precum Infor, IBM, Compuware, ceea ce inseamna ca si portofoliul nostru de solutii este mai mare. In acelasi timp, avem o cerere in crestere de la potentiali clienti. Pe de alta parte, am inceput de acum pregatirea pentru 2014, un an ce ar putea fi marcat de o revenire a pietei de solutii de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.

Criteriile de baza in selectia candidatilor sunt experienta, cunoasterea principiilor de business, capacitatea de a relationa si intelege necesitatile clientilor, aptitudini de negociator. De asemenea, procesul de recrutare pentru pozitiile de manager de vanzari in domeniul software si servicii dureaza in medie trei luni de zile

Wizrom Software are 160 de angajati si ofera viitorilor angajati in domeniul vanzarilor bonusuri pentru atingerea si depasirea obiectivelor cu pana la 40% mai mari, in medie, decat in 2008.

Compania a avut afaceri de 1,6 milioane euro in primul trimestru din acest an, suma fiind la acelasi nivel ca in T1 2012. In ultimii ani, furnizorul de solutii IT s-a dezvoltat la nivel regional, in Republica Moldova si Bulgaria, Serbia si Ungaria.

Wizrom Software este o companie fondata in 1992 care furnizeaza solutii ERP, de eficientizare operationala (trafic si logistica), business intelligence sau CRM. In 2012 a inregistrat o cifra de afaceri de 6,65 milioane de euro si peste 3.620 de clienti activi si mai mult de 32.000 de licente instalate.

Furnizorul IT lucreaza pentru clienti din domenii precum vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari si auto.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri