Apple a achizitionat startup-ul canadian Locationary pentru o suma ce nu a fost facuta public, in incercarea companiei de a imbunatati serviciul de harti, scrie presa internationala.
Aceasta reprezinta a patra achizitie a Apple din ultimii ani. Achizitia a fost deja finalizata, incluzand si angajatii pe langa serviciile companiei.

Apple urmareste astfel sa imbunatateasca serviciul de harti, lucru care nu este surprinzator avand in vedere concurenta masiva din partea Google Maps si esecul companiei odata cu lansarea propriului serviciu de harti pe iOS. Insusi Tim Cook, CEO-ul Apple, si-a cerut scuze pentru erorile pe care le are serviciul propriu de harti.

Locationary este un serviciu ce gaseste, selecteaza si uneste harti, luand in calcul de asemenea informatii de la utilizatori, astfel incat hartile sa fie cat mai corecte si actualizate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri