Google va lansa cea de-a doua generatia a tabletei Nexus 7 intr-un eveniment ce se va desfasura in aceasta saptamana, pe 24 iulie, potrivit mai multor surse apropiate situatiei.
In cadrul aceluiasi eveniment, gigantul american este asteptat sa prezinte si cea mai noua versiune a sistemului de operare Android, cu care viitoarea tableta va fi de asemenea echipata.

Pe Internet au inceput deja sa circule imagini cu viitorul gadget despre care se spune ca va incorpora un ecran cu o rezolutie Full HD @ 1920x1080p, un procesor quad-core de 1,5 GHz, doua camere foto (una de 5MP – in spate si una frontala de 1,2 MP), stocare de 16GB. In plus, viitoarea tableta va beneficia si de incarcare wireless.

Pretul viitorului dispozitiv se spune ca va fi in jur de 230 de dolari, cu putin mai mare decat versiunea anterioara lansata pe piata anul trecut.

Cea de-a doua generatie a tabletei Nexus de 7 inch ar urma sa fie pusa spre vanzare la finalul acestei luni.

Actuala tableta Nexus 7 lansata de Google in colaborare cu taiwanezii de la Asus in cursul anului trecut s-a bucurat de un real succes in randul utilizatorilor, in special datorita pretului mic in raport cu media pietei si a configuratiei de top, fiind considerata cea mai bine vanduta tableta de 7 inch de pe piata.

Sursa foto: captura twitter.com/evleaks/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri